Wednesday, February 18, 2009

Hoe werkt een koolhydraatarme dieet vet verbranden? (koolhydraten diet )

Hoe werkt een koolhydraatarme dieet vet verbranden? In de vroege jaren 1990, voeding en dieet gegaan via een "je bent wat je eet"-periode in de media. "Fat rassen vet!" Ze vertelden ons gewoon. Wij werden aangemoedigd om te eten zonder verlaten, zolang zij niet een lipide. Eenvoudige en complexe koolhydraten werden geacht veilig voor het pond bewust. Het probleem was, met al het gepraat over de opheffing van vet, dieters werden steeds dikker. Onderzoekers hebben inmiddels ontdekt dat de formule is niet zo eenvoudig. Lichaamsvet niet alleen afkomstig uit onze vetconsumptie maar is gebaseerd op andere factoren, zoals onze algemene calorieën en onze insuline niveaus. Als gevolg daarvan is onze relatie met koolhydraten, nogmaals, kwam in het geding komen. Vroeg zich af of we ons brood en onze gebakken aardappelen en pasta daadwerkelijk werden verraden ons. Voeding auteurs en artsen zijn nu het bevorderen van een koolhydraatarme dieet als een manier om vet verbranden.

Verwerking Glucose
Koolhydraten, wetenschappelijk naam sacchariden, zijn aan zetmeel en suiker stoffen. Ze zijn ook gevonden in plantaardige vorm als cellulose. Er zijn twee soorten koolhydraten: eenvoudige (de suiker in fruit, brood, pasta en geraffineerde suiker-producten) en complexe (die in groenten en bruine rijst). Ze worden gebruikt in onze voeding te geven ons energie en zijn een fundamenteel positieve bron van voeding. Toch bestaat er twee factoren die oorzaak vet winnen. De eerste is dat koolhydraten meestal hoger in calorieën en de tweede is de manier waarop ons lichaam verwerken. Zodra eenvoudige en complexe koolhydraten onze lever en worden omgezet in glucose, onze alvleesklier begint voor de productie van insuline om de koolhydraten. Wanneer dit gebeurt, ons lichaam stoppen vetverbranding voor energie en beginnen met het branden van glucose: dus de beëindiging van het vetverbrandende proces.

Het beperken van Glucose
Een low-carb dieet leidt tot een beperking van de hoeveelheid koolhydraten van welke aard dan ook tot minder dan 30 gram per dag. Met dit lage niveau van suikers, minder insuline wordt geproduceerd en minder glucose beschikbaar is om te verbranden voor energie. Met de bron van brandstof verminderd, het lichaam zal een fase zogenaamde ketose. Betekenis, zal beginnen met het produceren ketonen die branden opgeslagen lichaamsvet. De jury is nog steeds uit als het gaat om de totale healthfulness van een dieet dat condones vet en koolhydraten beperkt op een extreem niveau. Een gezonde voeding bestaat uit vele elementen. Lichaamsvet is zeker een van deze elementen, maar er is ook hart gezondheid, gespierde samenstelling en spijsvertering voorwaarde te overwegen. Met dat gezegd, dieters uitsluitend betrekking op het verbranden van vet kan vaststellen dat een low-carb dieet kan uiteindelijk succesvol.